marți, 17 octombrie 2017

„Laborator”, o expoziție interactivă de știință

    S-a deschis în premieră la ARAD, Expoziția de știință interactivă LABORATOR.
   Complexul Muzeal Arad și Expo Laborator Timișoara organizează în perioada 16-28 octombrie și 6-25 noiembrie „Laborator”, o expoziție interactivă de știință, destinată elevilor.
    Elevii claselor a III-a A (prof. înv. primar Balint Laura) și a IV-a A (prof. înv. primar Borzak Clara) au vizitat și urmărit cu interes experimentele prezentate.
    Laborator este expoziția de știință interactivă, special gândită pentru copiii cu vârste între 6 și 12 ani, un loc care să îi atragă pe copii către știință, să îi motiveze să rămână în permanență curioși, să descopere cât mai multe lucruri noi despre lumea înconjurătoare. 
    "În zona de biologie, vizitatorii vor afla curiozități despre corpul uman, analizând la microscop celule și corpuri din lumea vie. În partea dedicată chimiei, aceștia vor putea observa și vor fi ajutați să înțeleagă experimente și reacții chimice surprinzătoare. În zona de fizică, cei mici vor vedea cum se formează fulgerele cu ajutorul generatorului Van de Graaf, vor învăța să calculeze timpul cu pendulul gravitațional, vor vedea cum zboară avioanele prin ilustrarea principiului Bernoulli și vor învăța să ridice greutăți cu ajutorul scripeților."

Sursa


Fizică 


Chimie


Biologie


La microscop


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu