joi, 17 decembrie 2015

Donatii pentru Crucea Rosie

      În spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie, elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Arad au întreprins o acțiune caritabilă privind colectarea de alimente, jucării, îmbrăcăminte, lucruri care au fost donate Filialei de Cruce Roșie din Arad. 
        La această acțiune au participat elevii din clasele I A (prof. înv. primar Balint Laura), I C (prof. înv. primar Bibarț Cristiana), a II-a A (prof. înv. primar Borzak Clara), a II-a C (inst. Szabo Henter Carla), a IV-a A (prof. inv. primar Binchiciu Ileana), a IV-a B (prof. inv. primar Lupea Georgiana), a IV-a C (înv. Toth Gabriela), a V-a A (prof. Halgatina Floare), a V-a B (prof. Junc Clara), a VI-a B (prof. Cățean Gheorghina), a VII-a A (prof. Dincea Manuela), a VII-a B (prof. Kurunczi Andrea), a VIII-a B (prof. Marcu Carmen).
       „În această lună magică, cu toții trebuie să fim mai buni, mai toleranți și să avem grijă de semenii noștri – sunt gândurile prof. director Ienciu Monica (dar și ale ale tuturor celor care au participat la această campanie, „Dăruiește și tu!”) – moment în care ne-am gândit să aducem un surâs pe fețele celor nevoiași”.
Multumim parintilor care au donat alimente si haine, copiilor care au renuntat la cateva din jucariile lor pentru a le da celor care sunt in nevoie.
       Multumim parintilor care au donat alimente si haine, copiilor care au renuntat la cateva din jucariile lor pentru a le da celor care sunt in nevoie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu